Om

Om Bro Airshow

 

Bro Airshow bedrivs av flygentusiaster som på fritiden renoverar och flyger äldre och intressanta flygplan. Företaget finns till för att samla flygplanen under samma paraply och på så vis förenkla informationen och sprida utbudet av flyguppvisningar som vi erbjuder. Vi visar upp flygplanen för allmänheten dels för att vi tycker att det är roligt och dels för att fler ska få ta del av det flyghistoriska arvet som vi har i Sverige. I grunden finns ett företag med varumärket, men Bro Airshow äger inga flygplan själv utan dessa ägs privat av ett antal personer bakom Bro Airshow. Majoriteten av flygplanen står stationerade på det privata flygfältet Håtuna nordväst om Stockholm och det är också här vi utför renoveringar och underhåll.

 

Medarbetarna i Bro Airshow delar ett starkt flygintresse och många, men inte alla, jobbar inom flyget. Vi hoppas med våra uppvisningar kunna förmedla tjusningen med flygning och locka fler utövare till den spännande hobby som flygning utgör.

 

Vi ser fram emot kommande säsongs evenemang och vi hoppas på nöjda arrangörer och att vi kan bidra med vår flygplansflotta!

 

/Bro Airshow

Sponsorer

Håtuna veteranflygförening

Är du intresserad av veteranflygplan och vill prova flyga ett? Gå med i föreningen och läs mer här.

Copyright © All Rights Reserved