Crew

Crew

 

Bro Airshow består av flygentusiaster som på sin fritid ägnar sig åt att underhålla och flyga flygplanen. Till vardags jobbar de flesta inom flyget såsom piloter, flyglärare och mekaniker. Nedan följer en presentation över personerna som arbetar med Bro Airshow.

 

Patrik Sjöberg

Patrik jobbar som styrman på Boeing 737 och är aktivt tävlande inom konstflyg med en titel som svensk mästare från 2010 och ett antal pallplaceringar i SM och NM. Han är instruktör i avancerad flygning och drivande inom Bro Airshow.

Position:

Pilot/Administration

Flygtid:

7500 h

Flyger i Broairshow:

Klemm 35, Bücker

Håkan Wijkander

Aviatör! Mångsysslare som har flugit klemm 35 över i stort sett hela världen. Han brukar Håtunaholms gård och flygstråket som verksamheten utgår ifrån. Förutom intresset för flyg har han en framgångsrik bilracingkarriär bakom sig.

Position:

Pilot

Flygtid:

2500 h

Flyger i Broairshow:

Klemm 35, Bücker

Stefan Sandberg

Stefan jobbar till vardags som kapten på Saab 340 och har i många år varit verksam inom EAA som byggare och kontrollant av experimentklassade flygplan. Han har flugit mer än 2000 timmar på flygplan med sporrhjul och renoverat mer än 10 flygplan.

Position:

Pilot/Mekaniker

Flygtid:

9000 h

Flyger i Broairshow:

Klemm 35, Bücker

Niklas Larsson

Niklas har flugit Cessna Caravan i Indonesiens djungler och är även flyglärare. Han är showens yngste medarbetare och har flugit sedan 2006.

 

Position:

Pilot/administration

Flygtid:

2000 h

Flyger i Broairshow:

Klemm 35

Sponsorer

Håtuna veteranflygförening

Är du intresserad av veteranflygplan och vill prova flyga ett? Gå med i föreningen och läs mer här.

Copyright © All Rights Reserved